Hvem står bag?

Søren Schaadt Larsen.

Søren Schaadt Larsen.

Søren Schaadt Larsen:

Journalist, 26 år gammel og er oprindeligt fra Tønder. Har i løbet af sin skoletid på Journalisthøjskolen både boet i Århus og i Næstved. I Næstved arbejdede han på Sjællandske Medier, som skrivende lokaljournalist. Derudover nåede han også at redigere avisen og at lave tv.

Kontakt:
2873 5566
schaadt@schaadts.dk

Jon Detlefsen

Jon Detlefsen

Selvstændig journalist og fotograf. Indehaver af det fotojournalistiske firma, Geriche Images, der arbejder med naturfotografi og med journalistiske projekter inden for natur og miljø. Redaktør på det fotografiske naturmagasin, KONTRAST. Medarrangør af Danmarks største naturfotoevent, fotofestival.dk. Skriver og fotograferer på freelancebasis.

Kontakt:
+45 22 76 87 34
jondetlefsen@gmail.com
www.geriche.dk

Jon og Søren udgør et makkerpar, der tidligere har arbejdet sammen og blandt andet står bag hjemmesiden marsken.dk.